Få en pris på isolering af gulv

Få isoleret dit gulv

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Der er ikke noget værre end altid at have kolde fødder i sit hjem, man frygter vinterens komme og allerede i efteråret risikere man at have blå tæer og lige meget hvor meget varme man skruer op for varmen, er det eneste man får ud af det en flosset økonomi og stadig kolde og blå fødder. Er du også ved at være træt af det? så er det eneste rigtige helt sikkert at få en gulvisolering. Hvis du vælger at få en gulvisolering, vil du også opleve at dit indeklima bliver bedre og din bolig vil stige i værdi, da et godt isoleret gulv hjælper en god del på energimærket, samtidig med at du slipper for at prøve at finde de varmeste hjemmesko hvert år.

  Forskellige muligheder for gulvisolering

  Når dit gulv skal have en gulvisolering, er der forskellige ting der har betydning for hvordan du bedst isolerer dit gulv, forskellene er blandt andet om dit gulv ligger ovenpå en krybekælder, terrændæk eller en kælder. Ligesom det også har betydning, om du kan isolere gulvet på andre måder end at bryde det gamle gulv op, hvorefter der selvfølgelig også skal lægges et nyt gulv.

  Hvis du har en kælder under dit hus, vil det gøre arbejdet noget nemmere, her kan du nemlig isolere loftet i din kælder i stedet for at skulle isolere dit gulv, så slipper du for at skulle isolere under gulvet med risiko for at det hele skal brydes op og genetableres, er der terrændæk eller krybekælder under gulvet bliver det straks mere omfattende

  Det kan dog være at du kan benytte dig af muligheden for at få sprøjtet granulat under gulvet, her kan du nemlig også bevare dit gamle gulv. Men der er andre tilfælde hvor den eneste rigtige mulighed er at få lagt isoleringen ind i form af plader, og her er det så at du også skal beslutte dig for hvordan dit nye gulv skal se ud.

  Isolering af gulvet på overetagen

  Det er ikke altid det kun er i stueetagen der er risiko for kolde fødder, og det kan derfor også nogle gange være en god ide´ at isolere mellem etagerne, dette er dog noget mere omfattende end gulvet i stueetagen da gulvet her er lagt anderledes.  Først skal du se på hvilken slags etageadskillelse der er, om det er en tung eller en let etageadskillelse, du vil kunne se det ved at en let etageadskillelse er lavet i træ, mens en tung etageadskillelse er lavet i beton. Er det en let træetageadskillelse kan du være heldig at det her er muligt at få sprøjtet granulat ind mellem strøerne, er det ikke muligt kan det kun blive på samme måde som ved den tunge betonetageadskillelse som bliver mere omfattende her er det oftest løsningen at isolere loftet i underetagen og gulvet på overetagen, hvilket betyder at det kommer til at tage noget af loftshøjden på over og underetagen, hvilket kan give helt andre problemer og det er derfor en god ide´ at genoverveje om det er nødvendigt med denne isolering.

  Prisen på gulvisolering

  Da det er meget forskelligt hvordan der skal isoleres og med hvilke materialer, er det også svært at komme med præcise tal på omkostningerne for gulvisoleringen, vi vil dog gerne komme med nogle bud på prisen på nogle af isoleringsformerne så du på den måde kan danne dig et lille overblik.

  Er der brug for et helt nyt terrændæk under din bolig med isoleringen ovenpå, vil gulvisoleringens pris være omkring de 3000-4000 kroner pr kvadratmeter.

  Hvis du skal have gulvet brækket op, lagt ny isolering under og igen et nyt gulv ovenpå vil selve gulvisoleringen koste omkring 1300 – 1700 kroner pr kvadratmeter, oveni denne pris kommer prisen på det nye gulv. 

  Skal du have isoleret fundamentet og soklen udefra vil prisen på gulvisoleringen blive omkring de 2000 kroner pr kvadratmeter.

  Så gulvisoleringer ligger altså ikke i den billige ende af skalaen, til gengæld vil isoleringen øge din livskvalitet, give dig besparelser på varmeregningen og øge husets værdi samtidig med at det også vil forbedre dit indeklima.  

  Få din gulvisolering til den rigtige pris

  Du lagde sikkert mærke til at der var nogle forholdsvis store forskelle på beløbene på gulvisoleringen, ofte er det på grund af den store forskel på de forskellige håndværkeres timeløn, og det er her det derfor kan være muligt for dig at få en besparelse på den endelige gulvisolerings pris. Derfor er det en god ide´ at kontakte flere forskellige håndværkere der arbejder med gulvisolering, forklare dem om det gulv du gerne vil have dem til at isolere, og til slut få dem til at give dig en fast pris på din gulvisolering, så du kan gennemgå de forskellige priser og træffe dit valg om hvem du gerne vil have til at lave din gulvisolering for dig. Eventuelt er det også en mulighed, at få håndværkerne til at komme ud og se på opgaven, hvis du selv er i tvivl om hvad der er den bedste fremgangsmåde, for netop din gulvisolering.

  Få et godt tilbud på gulvisolering

  Da vi ved at der ofte ikke er så meget tid i overskud i hverdagen og det derfor kan være svært at overskue at få presset en masse opkald til isolatørerne ind, hvilket derfor ofte er grunden til at det er det første tilbud der bliver valgt, så der dermed er risiko for at gulvisoleringen bliver noget dyrere end nødvendigt har vi her en mulighed til dig du kan få god glæde af. Hvis du vælger at klikke dig videre herfra vores side vil du komme frem til vores samarbejdspartners side, det er et ret godt sted for dig at havne hvis du gerne vil have din gulvisolering til en god pris, samtidig med at du ikke behøves at bruge en masse tid på at indhente tilbuddene selv. Vores samarbejdspartner har nemlig arbejdet med indhentning af priser fra forskellige håndværkere i hele Danmark i de sidste tyve år, hvilket betyder at man ofte kan få de gode tilbud igennem dem, da håndværkerne ved at de her må konkurrere lidt om opgaverne for at være dem du som kunde vil vælge.

  Sådan får du del i det gode tilbud på gulvisoleringen

  Når du er på vores samarbejdspartners side, vil du se en formular du kan udfylde, vælger du at udfylde den vil din opgave blive sendt ud til forskellige isolatører i dit nærområde, efter to til tre hverdage vil du så have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige isolatører der gerne vil lave din gulvisolering for dig. Nu kan du så i ro og mag gennemgå de tre tilbud og se om der ikke er et af dem der passer til dit behov, prisen for denne service er at den er absolut gratis ligesom du heller ikke forpligter dig til noget når du bestiller og modtager de tre tilbud, men i stedet har du her en mulighed for snart at kunne nyde den nye isolering i dit gulv og trygt gå næste vinter i møde, uden at gruble over hjemmeskovalgene.

   

   

  5/5 - (2 votes)