Få en pris på Facadeisolering
- Tommy
- Opdateret december 12, 2022
- Artiklen kan indeholde reklame
Facadeisolering priser
Fryser du lidt om vinteren? Eller vil du bare gerne spare en hel del på varmeudgifterne? Så vil det helt sikkert være en virkelig god ide´ at få lavet facadeisolering på dit hus, så bliver det både nemmere og billigere at holde på varmen i alle de kolde vintermåneder.
Prisen på facadeisolering.
Der er selvfølgelig flere måder at facadeisolere sit hus på, og dem vil vi gerne komme ind på her. Men vi tænker også I gerne vil vide lidt om facadeisolerings priser, og selvom vi ikke kan give dig en fast pris på hvad det vil koste dig at få en facadeisolering, kan vi godt hjælpe dig lidt på vej til den rette pris.
Hvad sætter prisen på facadeisolering?
Der er selvfølgelig flere ting der spiller ind på prisen for en facadeisolering som f.eks. hvilken tykkelse isolering du ønsker, er det en isolering på 30 mm eller er det den på 200 mm eller er det en af dem imellem de tykkelser? Dernæst er det selvfølgelig også af stor betydning hvor stor din bolig er, hvor mange m2 skal have en facadeisolering, og hvor mange døre og vinduer er der i boligen? Og hvordan vil du gerne have at isoleringen bliver afsluttet? Her tænker vi på valget af puds, og hvad er håndværkernes timepriser? Men ud fra de priser vi har studeret hos de forskellige udbydere af facadeisolering, vil prisen ligge fra omkring de 600 kr. pr m2 og op efter alt efter dine valg og hvem du vælger at bruge.
Få et godt tilbud på facadeisolering.
Så selvom du er kommet lidt tættere på en priside´ kan vi altså godt gøre det bedre, klikker du dig videre her kommer du til vores samarbejdspartneres side, her har du muligheden for at udfylde en formular om den facadeisolering du ønsker at få udført, herefter vil de sende din opgave i udbud, hos en masse forskellige firmaer der arbejder med at lave facadeisolering. Efter 2- 3 hverdage vil du have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige firmaer der gerne vil lave din facadeisolering, herefter kan du i ro og mag sidde derhjemme og vælge mellem tilbuddene, og det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig at modtage disse tilbud.
Vores samarbejdspartnere har 20 års erfaring i at indhente tilbud fra håndværkere, så du kan garanteret få et godt tilbud på facadeisolering af dit hus.
Få et godt tilbud på facadeisolering.
Som vi nævnte før, bliver det en del nemmere at holde varmen i vinterhalvåret og det vil samtidig give dig en ret god besparelse på varmeudgifterne, når huset er isoleret. Hvad du helt præcist får mulighed for at spare, afhænger selvfølgelig af flere ting blandt andet af husets størrelse, tykkelsen på facadeisoleringen og hvilken varmekilde du har. Men hvis vi tager eksemplet på et hus på 125 m2 der har valgt at isolere facaden med 100 mm og som varmekilde bruger fjernvarme, vil besparelsen her være på ca. 12000 kr. årligt, bruger du oliefyr eller elvarme er besparelsen selvfølgelig højere. Helt sikkert er det, at du hurtigt vil føle at udgiften til facadeisoleringen, vil begynde at tjene sig selv hjem igen.
valgmuligheder
Når du skal have en facadeisolering, er der forskellige muligheder du kan vælge imellem, nemlig hulmursisolering, indvendig efterisolering og udvendig efterisolering.
Indvendig efterisolering er den hvor isoleringen bliver placeret på husets ydervægges indvendige sider, det betyder at man kan tage et rum ad gangen og bruge den tid der er brug for, det er i modsætning til den udvendige facadeisolering hvor det hele skal laves på en gang.
Hulmursisolering, her bliver isoleringen blæst ind i ydervæggenes hulmur, en god mulighed til nogle huse fra 1920erne og frem, især dem hvor der ikke er plads til en indvendig efterisolering, men det heller ikke er muligt med en udvendig da man gerne vil bevare husets oprindelige facade.
Og sidst men absolut ikke mindst den udvendige efterisolering, læser du lidt op på det vil du nok også blive overbevist om at det er den mest effektive metode til at give sit hus en facadeisolering, det er målt at den er 30 procent mere effektiv end en indvendig efterisolering, blandt andet fordi det vil fjerne alle kuldebroer fra huset, da huset nærmest er blevet pakket helt ind. Det er dog den sværeste løsning, og den dyreste at få lavet, da det skal laves på en gang. Men det er den der giver, den største besparelse, i den sidste ende.
Ulemper, råd og vejledning.
Ulempen ved udvendig facadeisolering, er at husets udseende vil blive ændret, da der jo kommer et nyt lag på, så har dit hus en arkitektonisk værdi, vil det helt sikkert være bedst at vælge en af de andre isoleringsmetoder så dit hus ikke mister det du faldt for, men er husets facade helt almindelig og du alligevel trænger til lidt fornyelse er det jo en helt genial løsning, næsten som at spare på varmen og få et nyt hus på en gang, helt uden at skulle pakke og flytte alle tingene, og så kan du ovenikøbet vælge mellem flere farver end man lige troede var muligt til husets facade.
Ulempen ved hulmursisolering, er at ikke alle huse er lige modtagelige for den type isolering, hvilket kan gå hen og forringe effekten af isolering, da isoleringen kan falde lidt sammen i hulmuren.
Og ulempen ved den indvendige facadeisolering er at den vil tage lidt af pladsen fra rummene der bliver isolerede, samtidig med at den ikke er helt så effektiv som den udvendige isolering, men er der nok af plads er der helt sikkert også penge at spare her på varmeudgifterne.
Er du på nogen måde i tvivl om det rette valg for dig, vil din valgte håndværker helt sikkert hellere end gerne give dig alt den råd og vejledning du har brug for, så du ender med at få det helt rigtige til dit hus, så spørg endelig løs, så du kan nyde varmen og hyggen alle de lange blæsende vinteraftener.
Se andre typer af isolering