Prisen på et nyt decra tag

d tag
Prisen for et Decra tag ligger oftest mellem 750 – 800 kr. pr m2.
Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  At vælge et Decra tag er at vælge den klassiske og smukke løsning til din boligs tag, det er ikke for ingenting at Decra har eksisteret og lavet ståltagplader i længere tid end i de sidste 60 år.

  Med et Decra tag får du altså ikke alene et klassisk og smukt tag, du får også et tag der har en lang holdbarhed.

  Udseende og holdbarhed er dog ikke de eneste fordele der er ved et Decra ståltag, men det kan du læse meget mere om her.

  Priser på et decra tag

  Nu har vi et par gange nævnt at Decra tage er et prisvenligt tag, derfor vil vi også gerne fortælle dig lidt om Decra priserne.

  Først og fremmest vil vi dog nævne at prisen for et færdigmonteret Decra ståltag afhænger af flere forskellige ting som f.eks. om der er tag eller kvistvinduer der skal tages højde for, om det er et vinkelhus og dermed også med en vinkel på taget, antallet af udluftningshætter, om selve huset er i et eller flere plan mm.

  Prisen for et Decra tag ligger oftest mellem 750 – 800 kr. pr m2.

  Hvis du gerne vil kende prisen for et nyt Decra ståltag til dit hus, skal du altså regne ud hvor mange m2 dit tag er, det gør du ved at gange tagets længde med tagets højde, og derefter ganger du tallet med 2.

  Det vil sige er dit tag 14 meter langt og 6 meter højt x 2 er dit tag 168 m2.

  Så regnestykket lyder, hvis Decra tagets m2 pris er 800 kr. – 800 x 168 = 134.400 kr.

  Til sammenligning koster et nyt tegltag på 168 m2 336.000 kr. det vil sige at der er en prisforskel på 201.600 kr.

  Indhent tilbud helt uforpligtende

  håndværker med tilbud
  Få en pris på din opgave – Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner

  Decra tagplader

  Når det handler om Decra ståltag er det muligt at vælge mellem to forskellige ståltagplader, og til disse to forskellige ståltagplader er der flere undervalg, hvilket betyder at du kan få et ståltag der nærmest er helt efter dine ønsker.

  Decra Classic ståltag:

  Decra Classic er ståltagpladen de har fremstillet siden firmaets spæde start, derfor har de også let ved at give 30 års garanti på Decra Classic ståltagplader, da de ved at kvaliteten er i top.

  Selvom firmaet der fremstiller ståltagpladen har eksisteret i 60 år, har Decra Classic ikke stået stille, tværtimod er der udviklet videre på den, så den i dag er noget nær den perfekte ståltagplade.

  Decra Classic lange holdbarhed, er blandt andet på grund af belægningen der består af en blanding af Zink, Aluminium og Magnesium.

  Fordele ved Decra Classic tagplader

  • Ståltagpladerne er lavet af galvaniseret stål, Aluminium, Magnesium og stålgranulat, denne kombination betyder at tagpladestålet er nærmest 100 % genanvendelig.
  • Decra Classic ståltagpladerne har på trods af deres styrke en lav vægt og vejer kun 6,7 kg. Pr m2. (3, 10 kg. Pr m2)
  • Et Decra tag er let at monterer, så selv hvis du hyrer håndværkere til monteringen vil du spare på mandskabstimerne.
  • Decra Classic er et prisfornuftigt tag med en stor styrke, lang holdbarhed og god garanti.
  • Decra Classic fås i fire forskellige farver baseret på naturmaterialer, Classic sort, Classic rød, Classic antik rød og Classic antik grå, alle farverne er udvalgt så de passer til den skandinaviske byggestil.
  • Belægningen med stengranulat betyder at Decra Classic tagpladen næsten lydløst kan blive ramt af regnen, så du ikke bliver forstyrret af regnens buldren.
  • Decra Classic er bygget op i moduler hvilket betyder at taget har bedre muligheder for at give efter for støjgener i forbindelse med høje temperaturudsving.

  Decra Elegance

  Decra Elegance er ståltaget der er lavet til de nordiske lande, i dette ståltag er der indtænkt alle de vejrlige forhold vi har i norden så taget er modstandsdygtigt overfor vind, storm, regn, kulde, hagl og varme og de store temperaturudsving vi også kan opleve.

  Der er ovenikøbet tænkt på, at taget også skal kunne holde til, den saltholdige luft der er nær havet.

  Fordele ved Decra Elegance

  • Decra Elegance har en robust overflade godt hjulpet på vej af den slagfaste pulverlakering.
  • Decra Elegance kommer også med 30 års garanti.
  • Decra er et godt bud på et prisvenligt tag i en yderst holdbar kvalitet, du kan glæde dig over i mange år.
  • Decra elegance er lavet til at modstå det nordiske omskiftelige vejr.
  • Decra Elegance er som navnet udtrykker det, et elegant tag, der passer godt ind i den nordiske byggestil.
  • Decra Elegance fås også med acoustic system.
  • Decra Elegance er udviklet i galvaniseret stål og aluzink hvilket betyder at Decra tagpladerne er næsten 100 % genanvendelige.
  • Decra Elegance kan fås i følgende udgaver Decra Elegance teglrød mat, Decra Elegance vinrød blank, Decra Elegance grafit silkemat, Decra Elegance sort silkemat, Decra Elegance sort blank.
  • Decra Elegance tagpladerne er meget lette, de vejer 2,07 kg pr tagplade, det sammen med pladens størrelse gør håndteringen meget let, så det er nemt at montere et Decra tag.

  Det kan du forvente af et Decra tag

  Der er flere forskellige grunde til hvorfor det er en god ide´ få et Decra ståltag til huset, sommerhuset, laden eller en hvilken som helst anden bygning der har behov for et godt og solidt tag.

  Nogle af dem har vi før været lidt inde på under de forskellige tagtyper men der er også eksempler som disse

  • Har 30 års garanti, dog er det som altid vigtigt at læse kravene til garantien.
  • Du kan vælge mellem flere farver til dit tag og alt efter tagmodellen er det også muligt at vælge om det skal være et skinnende eller et mat tag
  • Decra tag er nemt at vedligeholde
  • Decra ståltaget har en lang holdbarhed, og du behøves ikke at tænke på nyt tag i mange år fremover.
  • Decra der i dag er en del af RoofTG Group har eksisteret i mere end 60 år, og arbejdet med ståltagplader i mere end 60 år.
  • Decra Ståltag fås lydabsorberende
  • Decra ståltag er storm- og brandsikkert
  • Decra ståltag er vand og sne tæt
  • Decra Elegance er produceret med tanke for de nordiske vejrforhold
  • Decra ståltagplader er næsten 100 % genanvendelige.
  • Decra ståltag passer godt til den skandinaviske stilrene byggestil.
  • Decra ståltag kan i mange tilfælde lægges udenpå det eksisterende tag, hvilket spare meget arbejdstid.

  Vedligehold dit Decra tag

  Hvis Dit Decra tag er lagt af professionelle håndværkere vil du opleve at dit Decra tag stort set passer sig selv, det vil sige hvis taget er lagt så det holder helt tæt, vil taget holde helt op til de næste 50 år uden der er behov for det helt store vedligeholdelses arbejde.

  Lav og mosbelægninger er dog godt at få fjernet hvis de skulle opstå, det sker oftest steder hvor taget er meget fugtigt, bliver lav eller mosbelægningen liggende kan det beskadige overfladebehandlingen på taget.

  Det anbefales også at man får foretaget en kemisk rensning af taget inden væksterne bliver synlige, eksempler på vækster kan være sporer og alger.

  Det anbefales også at have en tagdækker til at foretage en Tagrenovering for at forhindre problemer i at opstå.

  Decra tag – et gør det selv-arbejde?

  Et Decra tag er let at håndtere og med de rette evner kan du godt selv lægge et Decra tag, der er dog ting du skal tage i betragtning hvis du vælger selv at lægge dit Decra ståltag.

  Den vigtigste er at garantien på Decra taget forsvinder, garantien gælder kun hvis der sørges for at alle kravene bliver opfyldt, som blandt andet er at taget lægges af professionelle fagfolk, og at pladerne håndteres korrekt både før, under og efter tagarbejdet.

  Et andet plus ved at få fagfolk til at lave tagarbejdet for dig er at deres garanti også vil sikre dit tag i flere år fremover, så spørg endelig dine håndværkere ud om deres garantier på arbejdet.

  Heldigvis er Decra ståltage hurtige og nemme at lægge så det vil ikke være arbejdet med at lægge taget der får regningen på taget til at stikke af, faktisk er de førnævnte priser på det nye Decra tag inklusive arbejdet med at lægge taget.

  Men er du fuldkommen sikker i din taglægning, kan sørge for at alle tagplader ligger perfekt uden mulighed for den mindste nedsivning af vand og er du ligeglad med garantien er det helt sikkert muligt at lægge dit eget Decra tag.

  Hyr de rette professionelle fagfolk til at lægge dit Decra tag

  Når du skal finde de rette fagfolk til dit nye tag, er det også en god ide´ at finde de håndværkere der kan give dig den bedste pris på at lægge dit tag.

  Der er nemlig ofte forskel på time og kvadratmeterpriserne hos de forskellige håndværkere, også indenfor tømrer, tagdækker og tagmænd fagene.

  Derfor er det en god ide´ at kontakte flere forskellige håndværkere, fortælle dem om det tag du gerne vil have lagt, have alle informationer der er væsentlige for opgaven klar og til slut få deres bud på prisen for at lægge dit nye tag.

  Til sidst kan du så sammenligne priserne og vælge en af dem der har en fair pris, det kan være fristende at vælge et tilbud der ligger meget langt under de andres, men lyder prisen ikke troværdig skal du passe på for underbyder en håndværker sig selv meget, kan det gå ud over kvaliteten af arbejdet da arbejdet måske skal gå for hurtigt, omvendt er der heller ingen der har lyst til at betale overpris for arbejdet.

  Få et godt tilbud på dit nye Decra ståltag

  Det er en omfattende opgave at hente priser hjem fra forskellige håndværkere derfor er der mange der vælger den første der har tid til at lægge taget, det betyder ofte at prisen for arbejdet bliver for høj.

  Derfor har vi en mulighed til dig så du både kan få dit Decra tag lagt til en god pris, samtidig med at du også spare tiden på indhentningen af priser.

  Hvis du klikker dig videre her LINK Til 3BYGGETILBUD HER vil du komme frem til vores samarbejdspartners side, de har arbejdet professionelt med indhentning af tilbud fra håndværkere i de sidste to årtier.

  Det betyder at du kan få indhentet dine tilbud gennem dem, hurtigt, nemt og gratis og selvfølgelig helt uden du forpligter dig til noget.

  Vejen til tilbuddet

  Når du er på deres side, vil du kunne udfylde en formular med alle de væsentlige detaljer om opgaven omkring dit nye Decra tag.

  Når formularen er udfyldt, vil den blive videresendt til de håndværkere der arbejder med tagarbejde, de vil herefter vende tilbage med deres tilbud.

  Det vil sige når der er gået tre hverdage vil du have modtaget tre forskellige tilbud på at få lagt dit nye Decra ståltag, fra håndværkerne der gerne vil udføre arbejdet for dig.

  Nu kan du så gennemgå de tre tilbud, og se om der er et af dem der passer til dig, er der det tager du kontakt til din håndværker, så du snart kan glæde dig over dit nye ståltag.

  Decra navneskifte

  Decra er ved at skifte navn til AeroDek, og hvis du overvejer selv at købe dine Decra plader til tagskiftet er det en væsentlig ting at vide, da der allerede nu er nogle der anvender det nye navn.

  Decra Classic bliver til AeroDek Tradition

  Decra Elegance bliver til AeroDek Unique  

  Prisen for et Decra tag vil oftest ligge omkring 750 – 800 kr. pr m2. prisen er inkl. arbejdet med at montere taget på dit hus.

  Et Decra tag kan holde op til 50 år, garantien på et Decra tag er 30 år så Decra ståltagplader holder en del længere end selve garantien.

  Hvor meget dit tag kan bære afhænger af tagkonstruktionen, nogle er bygget til lette tage som tagpap og ståltage som Decra, mens andre er bygget til de tungere tagsten som tegl og eternitskifer

  Decra ståltag vejer under 7 kg pr m2

  Eternitskifertag vejer mellem 18 – 20 kg pr m2

  Decra ståltagplader er bygget op omkring en kerne af stål der efterfølgende er blevet galvaniseret med aluzink.

  Decra Classic er belagt med en keramisk farvet stengranulat

  Decra Elegance er belagt med en stærk pulverlakering.

  4.7/5 - (4 votes)