Brolægger Århus - Find en lokal Brolægger i dit område

Mere info om konceptet

Overblik over dine håndværkere i Århus

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Find en brolægger i Aarhus

  Hvis du er en af de heldige der bor i Aarhus eller omegnen af Aarhus, og har fået brug for en brolægger til at lave din nye terrasse med sten der snor sig i de smukkeste mønstre eller du gerne vil have lagt pigsten på stierne der fører dig rundt om huset, eller måske er det noget helt tredje du mangler en brolægger til? Helt sikkert er det at lige meget hvad det er du mangler en brolægger til at lave for dig, vil vi gerne hjælpe dig godt på vej til at finde den brolægger du står og har brug for.

  Prisen på en brolægger i Aarhus

  Når man overvejer at hyre en håndværker af hvilken som helst slags ind til en opgave er noget af det første der rumstere rundt i ens tanker prisen – hvad vil det komme til at koste at få brolagt min terrasse eller havesti eller? En fast pris på den opgave du ønsker at få en brolægger til at hjælpe dig med, kan vi selvfølgelig ikke give dig her (dog kender vi faktisk nogen der kan… vi lover at vi kommer ind på det om lidt). Så uden at kende til de præcise facts om opgaven som f.eks. hvad det er du skal have brolagt, hvor mange m2 det er, hvilke materialer du vil have mm. som du ved alle de ting der spiller ind på prisen.

  Timeprisen for en brolægger

  En anden ting der er virkelig vigtig i forhold til prisen, er brolæggerens timepris og her kan vi hjælpe dig på vej, gennemsnitligt ligger en brolæggers timeløn på 400 kroner eksklusive moms. Det vil sige at du kan møde brolæggere der tager mere pr time og brolæggere der tager lidt mindre pr time end den gennemsnitlige timepris, er du meget uheldig kan du selvfølgelig også finde en der tager langt over den pris. Derfor er det vigtigt at du får indhentet priser på den opgave du ønsker at få lavet fra flere forskellige brolæggere, det tager selvfølgelig en god portion af din tid at få indhentet priser fra flere forskellige brolæggere. Derfor er der også så mange der vælger at tage den første pris de møder, eller helt opgiver at få lavet opgaven hvis prisen er langt over det overskuelige.

  Få et godt tilbud på en brolægger

  Som før nævnt kender vi nogen der kan give dig en fast pris på din brolægningsopgave, men de kan faktisk mere end det, i de sidste to årtier har de beskæftiget sig med at indhente tilbud fra forskellige håndværkere i hele landet, derfor kender de også en del brolæggere i og omkring Aarhus. Klikker du dig videre her fra siden kommer du frem til deres side hvor du vil have muligheden for at udfylde en lille formular der handler om den opgave du gerne vil have en brolægger til at udføre for dig, når den er udfyldt, vil den blive sendt ud til forskellige brolæggere i og omkring Aarhus og herefter vil de brolæggere der gerne vil hjælpe dig med din brolægningsopgave sende deres faste tilbud tilbage. Det betyder at du efter to til tre hverdage vil have modtaget tre forskellige tilbud fra tre forskellige brolæggere, nu kan du så i ro og mag gå tilbuddene igennem og se om der ikke skulle være et der falder i din smag. Det er selvfølgelig helt og aldeles gratis og uforpligtende for dig at bestille og modtage de tre tilbud, men vi ved dog at de fleste bliver ret glade for denne mulighed.